pragmaticky clovek

27.07.2012 13:20

 

Polícia už súhlasí so zjednosmernením centra Košíc

Z Lazára sa vykľul prorok. Stalo sa, čo predpovedal. Najprv polícia s jednosmerným centrom Košíc nesúhlasila. Smer vymenil šéfa. Prišiel Bukuš. Už súhlasí.


 
 
 
 
 
Re: pragmaticky clovek
Vestci su spokojni. Investor Auparku USETRIL (pripominam tym s kratsou pamatou: pozmok mu "predal" este Trebula (v sucasnosti Zupan KSK, SMER-SD, prax v duchu najlepsich rodinnych tradicii (tatko bol tiez svojho casu primatorom, ale este v komunistickom tricku) A toho usetreneho bolo dost (asi nestacilo, ze pozemok na poslednej nezastavanej ploche vedla historickeho centra a jedinej takejto VELKEJ ploche v intravilane dostal za bagatel), takze nepochybne sa s usporou SOLIDARNE rozdelil. Dana uprava umozni bezkolizny vjazd do podzemnych garazi pripravovaneho rozsirenia "byvania v parku" kde si ludia byvajuci v "nebytovom dome" odkroja (v porovnani s predchadzajucim pripadom VEEEEELKOU LYZICOU) z dalsieho kusiska VEREJNEHO prostredia (posledna zelena oaza pri historickoej pamiatkovej rezervacii. Ako tu napisal uz niekto iny, kvoli 200 metrom sa budu obchadzat kilometre ... pani POLITICI si PRETLACILI svoje. Proti zdravemu rozumu, ale co tam potom. Pokial ide o "odbornost" pani odbornici by sa mali ist postavit na krizovatku Fejova/Sturova, (spominane protismerne esicko) a vypocitat v spicke PRIEPUSTNOST tohoto "odborneho" riesenia. 
Pozyvam ich aj na prejazd "rozsirenej pesej zony" s mojimi predskolakmi na bycikloch. Idylka. Hlavne ze sme najmenej na polstorocie "zabetonovali" sucasny stav a ZABRANILI riesit dopravu na urovni doby (mimourovnove riesenie). 
 
Pomocna otazka: 
Povodne mimourovnove riesenie dopravy pri Auparku bolo 800 milionov Sk, v poslednej faze, ked sa hovorilo o nemoznosti ho realizovat pre vysoku cenu uz suma presahovala miliardu. Aky diel asi stacil na presvedcenie ludi, ktori schvalili/presadili "genialne" alternativne riesenie"?
 Reagovať |   jgp | 27.07.2012 13:02 | Oznám správcovi | Odkaz
 
PRIDAŤ REAKCIU